EXPO 2018

0
492

Позивамо Вас на Сајам пољопривреде и привреде ЕXPО 2018 БАЧКА ТОПОЛА – ТОPОLYА
ВЕЛИКА ХАЛА И ОКОЛИНА ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА „ТРЖНИЦА“ БАЧКА ТОПОЛА, ОД 7. ДО 9. СЕПТЕМБРА 2018. ГОДИНЕ

У Бачкој Тополи се одржава петнаести пољопривредни и привредни сајам, на новој локацији, која ће од ове године бити велика хала и околина Јавног предузећа „Тржница“, Бачка Топола.

Еxpо 2018, Бачка Топола – Тоpоlyа, Сајам пољопривреде и привреде је изузетна прилика да се на једном месту сретне велики број пословних људи, размене идеје, искуства и успоставе нови контакти. Вишегодишња традиција одржавања сајма и све већи број како домаћих тако и страних излагача, сведочи о значају и улози овог догађаја. Очекује се да ће на сајму учешће узети пољопривредни произвођачи, привредни субјекти чије су делатности производња металне и пластичне галантерије, прерада дрвета, хемијска индустрија, ИТ опрема, грађевинарство, текстил, обућа, прехрамбена индустрија, механизација, туризам и угоститељство, итд. Наша визија је да ова традиционална манифестација пружи простор произвођачима да прикажу своје производе и услуге ширем кругу потрошача.

Унутрашња површина затвореног простора за излагање је 420 м2.. Организатор распоређује изложбени простор и одређује излагачима место излагања, где се обезбеђују штандови површине 2 x 3 метра, 3 x 3 метра или по договору. У средњем делу хале могу се образовати и штандови јединствених димензија. На сваком штанду, где се то захтева, биће обезбеђен прикључак за струју. Додатни, посебни захтеви излагача су предмет додатних договора.

Излагачи имају могућност коришћења ограђене, отворене површине (паркинг Јавног предузећа „Тржница“, Бачка Топола) за експонате, где се обезбеђује површина за излагање по договору на основу захтева излагача.

Површина изложбене хале и околине је током ноћи затворена, ограђена и расветљена. Од дана заузимања простора за излагање до завршетка сајма, изложбени простор обезбеђује професионална чуварска служба.

Улаз за посетиоце је бесплатан.

Заузимање простора за излагање и постављање експоната вршиће се 06.09.2018. г. (четвртак) од 1200 сати. Демонтажа простора за излагање почиње после затварања сајма 09.09.2018 г. после 1700 сати.

Излагачи могу да учествују и у пратећим програмима после претходног усаглашавања са организаторима. Организатори поред излагања на сајму нуде излагачима и посетиоцима интересантне програме за децу и одрасле у оквиру Еxpо 2018, Бачка Топола – Тоpоlyа, које можете видети у програму сајма.

ОРГАНИЗАТОР ЗАДРЖАВА ПРАВО НА ИЗМЕНЕ!

ОРГАНИЗАТОР:
Удужење пољопривредника „Бачка Топола“

СУОРГАНИЗАТОРИ:
Дом културе општине Бачка Топола
Опште удружење предузетника општине Бачка Топола
Клуб произвођача „Газдакер“, Бачка Топола
Туристичка организација општине Бачка Топола
Савез аграрних удружења Војводине
В-Ланд Д.о.о., Палић

ПОКРОВИТЕЉИ:
Општина Бачка Топола
Месна заједница Бачка Топола
Фондација „Бетхлен Габор“
Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство
Министарство пољопривреде и заштите животне средине, Република Србија
Мађарска национална трговинска кућа

Контакт:
канцеларија: Бачка Топола, Главна бр. 12. , информације пружамо радним данима: од 8:00-14:00 сати
тел./фаx: 024/712-403
е-маил: bpoljoprivrednik@gmail.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here