Reki - Stara Moravica

Wellness bazen – Wellness bazen izgrađen je tokom proleća 2017. godine. Veličina vodene površine iznosi 100 m2, a dubina 90 cm. Voda se zagreva uz pomoć solarnih kolektora koji mogu da povećaju temperaturu vode za 2-3 °C, na taj način temperatura vode dostiže 27-29 °C. Ugrađeni wellness elementi: đakuzi, razni hidromasažeri, efekti vodopada, pečurke i amazonskih kiša i podvodno osvetljenje.

Bazen srednje veličine – Bazen glatke površine dimenzija 16×25 m je izgrađen tokom jeseni 2015. godine. Dubina bazena je 1,3 m na jednom kraju i 2 m na drugom kraju. Zbog ugrađenog podvodnog osvetljenja pogodan je i za noćno kupanje. Temperatura vode varira od 24 °C do 28 °C, u zavisnosti od vremenskih prilika.

Dečiji bazen – Mali bazen glatke površine obložen mozaik pločicama, dimenzija 8×10 m veoma je omiljen kod dece. Voda je preko noći prekrivena folijom kako se ne bi hladila. Prilikom rekonstrukcije ugrađene su 4 hidromasažne mlaznice koje deci omogućavaju sjajnu zabavu.

Bačkotopolsko jezero

Bačkotopolsko jezero je formirano 1976. godine u dolini rečice Krivaje sa površinom od 226ha i dužinom oko 5km. Primarni zadatak akumulacije je navodnjavanje poljoprivrednih površina, ali u zadnjih nekoliko godina, jezero je postalo pravi turistički bise naše opštine, pogotovo u letnjem periodu. Posetioce čekaju izgrađen štrand, sportski tereni, kafići. Postoji mogućnost i za sportski ribolov.