Reki - Bácskossuthfalva

A bácskossuthfalvi Rekreációs központba három medence várja a fürdőzni vágyókat.

Wellnes medence – A wellnes medence 2017 tavaszán került kialakításra. A vízfelület nagysága 100 m2, a mélysége pedig 90 cm. A kellemesebb vízhőmérséklet elérése érdekében napkollektorok kerültek beépítésre, melyek 2-3 Celsius-fokkal képesek emelni a hőmérsékletet, mely így 27-29 Celsius-fok. Beépített wellnes elemek: jacuzzi, hidro-ágyak, nyak- és hátmasszírozók, vízesés, gomba és amazonasi eső. Medencevilágítással van ellátva.

Közepes méretű úszómedence – A feszített víztükrű úszómedence 2015 őszén készült el, 16×25 méter nagyságú. A medence egyik fele 1,3 méter, a másik fele pedig 2 méter mély. Éjszakai fürdésre is alkalmas, a medencefalba beépített fényforrásoknak köszönhetően. A víz hőmérséklete az időjárástól függően 24-28 Celsius-fok között változik.

Gyermekmedence – A mozaikkővel kirakott feszített víztükrű 8×10 méter méretű kismedence a gyerekek kedvence. Vizét éjszaka takarófólia védi a kihűlés ellen. Újjáépítésekor 4 vízköpő került beépítésre, mely biztosítja a gyermekek önfeledt szórakozását.

Topolyai tó

A zobnaticai mesterséges tavat 1976-ban építették ki a Krivaja folyócska völgyében. Felszíne 226 ha, hosszúsága pedig körülbelül 5 km. Elsődleges feladata a mezőgazdasági termőföldek öntözése, mára azonban már községünk egyik idegenforgalmi gyöngyszemévé nőtte ki magát, különösen a nyári időszakban. A tó partján kiépített strand, sétány, játszótér és sportpályák állnak a kirándulni, sétálni, fürödni vágyók rendelkezésére. Lehetőség van horgászatra is.