РЕСТОРАН CAPRIOLO

Ресторан Capriolo се налази непосредно на излазу из Бачке Тополе ка Бечеју и смештен је на предивном истоименом салашу у непосредној близини винарије Бринџа. Од Новог Сада је удаљен око 75 км, а од Суботице 4о км.

Амбијент ресторана је рустичан, а располаже са три сале које су рађене у различитим стиловима. Пицерија је рађена у стилу старе ловачке куће у дрвеном декору, која чини срце самог објекта. То је уједно и најстарији део, чије зидове красе богати трофеји овдашњих ловаца. Унутрашња сала је уређена у класичном стилу, а најновији део ресторана је затворена тераса. На тераси доминира вински кутак, са неким сеоским детаљима и лепим трофејима.

Читав овај крај је већ дуго познат по ловном туризму, а салаш Цаприоло заузима посебно место у овој врсти понуде јер је омиљено одредиште љубитеља овог спорта. Располажемо са великом искуством у организовању сезонског лова, са могућношћу смештаја и ловачких паса.

Објекат је са радом почео 1991. године, а за већ тако завидан период свог постојања стекао је епитет реномираног ресторана који се, како понудом домаћих националних специјалитета, може похвалити и великим избором јела итаљианске и интернационалне кухиње.

Ресторан располаже и са смештајним капацитетима удаљено од буке града, где се гарантује миран боравак и опуштање за посетиоце овог имања. Гостима су на располагању дванаест двокреветних соба. Собе имају могућност додатног лежаја. Шест соба се налазе у ловачком дому, у јако пријатном окружењу, а додатних шест соба у оквиру винарије и поседују простран заједнички дневни боравак, трпезарију и сауну. Погодан је за групе али и за индивидуалне парове.

Ентеријер је израђен у рустичном стилу у комбинацији са савременим техничким решењима. Собе су климатизоване, и обезбеђен је неограничен приступ бежичном интернету. Део услуге је и коришћење сауне.

Поред ресторанских и пансионских услуга нудимо и могућност организовања свадби, матурских вечери, рођендана и осталих породичних или других свечаности.