Ciha

Privatan smeštaj sa tradicijom dugom 30 godina, svega 350 m udaljen od jezerske plaže, preporučljiv za porodično odmaranje i za turiste u tranzitu. Pun kapacitet je 20 ležajeva.

Hotel Biser

Panonija je oaza mira i omiljeno sastajalište sportista sa mnogo prostora za šetnju i rekreaciju. Pun kapacitet hotela je 450 ležajeva, i raspolaže sa restoranom za 180 osoba, kongresnom dvoranom sa 350 sedišta i sportskim terenima.

Capriolo

Raj za lovce u salaškom ambijentu, odmaralište visokih zahteva. Restoran za 160 osoba sa specijalitetima jela i pića. 14 gostinjskih ležajeva, izvanredna sauna, vinski podrum, i sve to na 3km udaljenosti od centra grada.

Hostel A24 Assistance

Novi smeštajni objekat u Bačkoj Topoli sa višekrevetnim sobama hostelskog tipa nedaleko od centra grada.

Gurman

Restoran domaće kuhinje sa specijalitetima kao što su dimljeni goveđi jezik, dimljeni som, domaći ovčiji paprikaš. Gurman raspolaže sa salom za 90 osoba, terasom u mediteranskom ambijentu i smeštajnim kapacitetom od 28 ležajeva u samom centru grada.

Hotel "Miznah" i Hotel "Kaštel"

Zobnatica – centar konjičkih igara, odgajivalište konja sa manježom od 4000 m2, i sve to u prelepom ambijentu. Hotel sa depadansom raspolaže sa 53 ležajeva i salom za 300 osoba.

Kaštel: 20 soba, 38 ležajeva / Miznah: 10 soba, 20 ležajeva

Lisica T&R

Lisica T&R je omiljeno sastajalište lovaca, raspolaže kapacitetom od 27 ležajeva, restoranom i boksovima za pse.

Apartman Fortuna

Apartman Fortuna očekuje svoje goste u trokrevetnim i četverokrevetnim apartmanima u samom centru Pačira. Udaljenost od Termalne banje je 1500m.

Apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, TV uređaj, Wi-Fi, terasu i veliko dvorište sa igralištem za decu i zatvorenim parking mestom.

Idealno mesto za Vaš porodični odmor.

KK Apartment

  • Adresa: Ferenca Fehere 23. Bačka Topola
  • Mob./Whatsapp/Viber: +381-63-83-75-652
  • E-mail: info.kkapartment@gmail.com
  • Web: www.kkapartman.com

KK Apartment se nalazi u jednoj mirnoj ulici u Bačkoj Topoli. Raspolaže sa apartmanom za 6 osoba i studio za 3 osobe, dvorište, roštilj, kablovski tv i kompletna opremjena kuhinja. U celom okruženju i objektu dostupan WIFI.