Ciha

Privatan smeštaj sa tradicijom dugom 30 godina, svega 350 m udaljen od jezerske plaže, preporučljiv za porodično odmaranje i za turiste u tranzitu. Pun kapacitet je 20 ležajeva.

Hotel Biser

Panonija je oaza mira i omiljeno sastajalište sportista sa mnogo prostora za šetnju i rekreaciju. Pun kapacitet hotela je 45 ležajeva, i raspolaže sa restoranom za 180 osoba,kongresnom dvoranom sa 350 sedišta i sportskim terenima.

Capriollo

Raj za lovce u salaškom ambijentu,odmaralište visokih zahteva. Restoran za 160 osoba sa specijalitetima jela i pića. 14 gostinjskih ležajeva, izvanredna sauna, vinski podrum i sve to na3 km udaljenosti od centra grada

Hostel A24 Assistance

Novi smeštajni objekat u Bačkoj Topoli sa višekrevetnim sobama hostelskog tipa nedaleko od centra grada.

Gurman

Restoran domaće kuhinja sa specijalitetima kao što su dimljeni goveđi jezik, dimljeni som domaći ovčilji paprikaš. Gurman raspolaže sa salo, za 90 osoba, terasom u mediteranskom ambijentu i smeštajnim kapacitetom od 28 ležajeva u samom centru grada.

Hotel Jadran

Zobnatica- centar konjičkih igra, odgajivalište konja sa manježom od 4000m2, i sve to u prelepom ambijentu. Hotel sa depadansom raspolaže sa 53 ležajeva i salom za 300 osoba

RTC Diana doo

  • 24340 Stara Moravica
  • Somborski put bb
  • +381 (0)24 741 173

Lovački dom Diana je omiljeno sastajalište lovaca, raspolaže kapacitetom od 27 ležajeva,restoranom i boksovima za pse.