Turistička organizacija opštine Bačka Topola

Hotel Biser

Panonija je oaza mira i tišine, sa mnogo zelenila,prostora za šetnju i rekreaciju. Idealna je za odmor, za parove, za porodicu sa decom, za sportiste i rekreativce. Hotel Biser raspolaže sa 18 soba i jednim apartmanom. Ukupan kapacitet je 45 ležajeva. Velika restoranska sala sa kapacitetom od 200 sedećih mesta je idealna za sve tipove proslava. Kamena sala sa kapacitetom od 30 osoba je podobna za manje skupove,porodične ručkove ili poslovne sastanke.

Kuhinja sa domaćim specijalitetima je uvek važila za najbolju u okolini. Kaštel-Odiše duhom starih vremena. Svojim autentičnim izgledom je velika atrakcija za turiste. Pored svoje bogate istorije,kaštel nudi i tri sale pogodne za mnoge vrste proslava i banketa. 

Posebnu atrakciju predstavljaju kvadovi koji mogu da se voze po uređenim stazama u široj okolini Panonije, kao i Jezero-Pored svoje osnovne funkcije za navodnjavanje, jezero ima i svoje druge namene. Ribolovci mogu da ribare,a za kupače je sređen deo plaže gde mogu da se kupaju tokom čitave letnje.