Turistička organizacija opštine Bačka Topola

РЕСТОРАН CAPRIOLO

Restoran „Capriolo“ se nalazi neposredno na izlazu iz Bačke Topole ka Bečeju i smešten je na predivnom istoimenom salašu u neposrednoj blizini vinarije Brindža. Od Novog Sada je udaljen oko 75 km, a od Subotice 40 km.

Ambijent restorana je rustičan, a raspolaže sa tri sale koje su rađene u različitim stilovima. Picerija je rađena u stilu stare lovačke kuće u drvenom dekoru, koja čini srce samog objekta. To je ujedno i najstariji deo, čije zidove krase bogati trofeji ovdašnjih lovaca. Unutrašnja sala je uređena u klasičnom stilu, a najnoviji deo restorana je zatvorena terasa. Na terasi dominira vinski kutak, sa nekim seoskim detaljima i lepim trofejima.

Čitav ovaj kraj je već dugo poznat po lovnom turizmu, a salaš „Capriolo“ zauzima posebno mesto u ovoj vrsti ponude jer je omiljeno odredište ljubitelja ovog sporta. Raspolažemo sa velikom iskustvom u organizovanju sezonskog lova, sa mogućnošću smeštaja i lovačkih pasa.

Objekat je sa radom počeo 1991. godine, a za već tako zavidan period svog postojanja stekao je epitet renomiranog restorana koji se, kako ponudom domaćih nacionalnih specijaliteta, može pohvaliti i velikim izborom jela italijanske i internacionalne kuhinje.

Restoran raspolaže i sa smeštajnim kapacitetima udaljeno od buke grada, gde se garantuje miran boravak i opuštanje za posetioce ovog imanja. Gostima su na raspolaganju dvanaest dvokrevetnih soba. Sobe imaju mogućnost dodatnog ležaja. Šest soba se nalaze u lovačkom domu, u jako prijatnom okruženju, a dodatnih šest soba u okviru vinarije i poseduju prostran zajednički dnevni boravak, trpezariju i saunu. Pogodan je za grupe ali i za individualne parove.

Enterijer je izrađen u rustičnom stilu u kombinaciji sa savremenim tehničkim rešenjima. Sobe su klimatizovane, i obezbeđen je neograničen pristup bežičnom internetu. Deo usluge je i korišćenje saune.

Pored restoranskih i pansionskih usluga nudimo i mogućnost organizovanja svadbi, maturskih večeri, rođendana i ostalih porodičnih ili drugih svečanosti.