Turistička organizacija opštine Bačka Topola

CAPRIOLO Étterem

A Capriolo étterem közvetlenül a Topolyától Óbecse felé vezető út kijáratánál található, és a gyönyörű, azonos nevű tanyán, a Brindza pincészet közvetlen közelében helyezkedik el. Újvidéktől mintegy 75 km-re, Szabadkától 40 km-re található.

Az étterem hangulata rusztikus, három különböző stílusban kialakított szobája van. A pizzéria egy régi vadászház stílusában épült, fa dekorációval, amely az épület szívét képezi. Ez egyben a legrégebbi rész is, melynek falait a helyi vadászok gazdag trófeái díszítik. A belső terem klasszikus stílusban díszített, az étterem legújabb része pedig egy zárt terasz. A teraszt egy borsarok uralja, néhány rusztikus részlettel és szép trófeákkal.

Ez az egész terület régóta ismert a vadászturizmusról, és a Capriolo-tanya különleges szerepet tölt be ebből a szempontból, mivel a sportág kedvelőinek egyik kedvenc helye. Nagy tapasztalattal rendelkezünk szezonális vadászat szervezésében, szálláslehetőség és vadászkutyák biztosításának lehetőségével.

A létesítmény 1991-ben kezdte meg működését, és már fennállásának ilyen irigylésre méltó időszakában elnyerte a neves étterem jelzőjét, amely a helyi nemzeti specialitások mellett olasz és nemzetközi ételek széles választékával is büszkélkedhet.

Az étterem szálláslehetőséget is biztosít a város zajától távol, ahol a nyugodt pihenés és kikapcsolódás garantált az idelátogatók számára. Tizenkét kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szobákban pótágy elhelyezésére van lehetőség. Hat szoba található a vadászházban, nagyon kellemes környezetben, és további hat szoba található a pincészeten belül, tágas közös nappalival, étkezővel és szaunával. Alkalmas csoportok, de kikapcsolódni vágyó párok számára is.

A belső tér rusztikus stílusban készült, modern műszaki megoldásokkal kombinálva. A szobák légkondicionáltak, és korlátlan vezeték nélküli internet-hozzáférés biztosított. A szauna használata a szolgáltatás részét képezi.

Az éttermi és panziós szolgáltatások mellett esküvők, bálok, születésnapok és egyéb családi vagy egyéb ünnepségek lebonyolítására is lehetőséget biztosítunk.